Transfo Zwevegem = avonturenparcours + zomerbar

Wat? Activiteit

Afstand Gent? 44 km


Duiken in Transfo

Avonturiers, jong en oud, zijn fan van Transfo. Want op de honderd jaar oude, voormalige elektriciteitscentrale mogen ze zich uitleven in en vooral onder het water: en oude stookolietank werd omgetoverd tot een unieke duiktank met een diepte van 15 meter en een diameter van 20 meter.


Transfo zomerbar

Tijdens de zomermaanden krijgt de site nog een extra eyecatcher: de zomerbar. De kleinsten kunnen zich amuseren op het speelplein of op het springkasteel. Minder weer of juist te warm? Een tent zorgt dat je ook op deze dagen hier terecht kan. Op de kaart: toffe lokale biertjes, wijn, fris en een eenvoudige snack voor de eerste honger. 


zomerbar
zomerbark Kortrijk
zomerbar kinderen


Avonturenparcours in Transfo

Mag er een portie avontuur bij? Oenanthe biedt hier allerlei activiteiten aan zoals een deathride, een parcours van verschillende touwbruggen, een hindernissenparcours boven het water, een sprong van de 7-meter hoge pamperpaal of lasershoot,… Voor alle mama’s en papa’s: laat die drankjes dus maar komen terwijl de kids genieten van een fun activiteit!


Uitstap kinderen


Picknickkasten 

Passeer je met de fiets en ben je op zoek naar een leuk picknick concept? Op enkele plaatsen staan in Zwevegem en omstreken picknickkasten. Eentje hiervan is aan Transfo. Je reserveert op voorhand bij  Seizoenskrat of Eva's Flavour en zij zorgen ervoor dat je op het gewenste tijdstip een mand vol seizoenslekkers kan oppikken. 


Praktische info 

Transfo vind je in de Transfostraat, 8550 Zwevegem. Ben je met de fiets? Plan dan zeker knooppunt 31 op je route.

Check zeker ook hun facebook, want in de zomer worden ook tal van activiteiten georganiseerd: gezellige concerten, verbluffende attracties, originele workshops, kindernamiddagen, kubbs- en petanquetornooien.


kindvriendelijke zomerbar
zomerbar kinderen West-Vlaanderen
uitstap gezin avontuur