Happy little place Gielle: Zeverenbeekvallei

Kleine geluksmomentjes, krijg je deze niet vaak op kleine geluksplekjes? Zo een kleine plek niet ver van huis die je instant gelukkig maakt. Na wat rondvragen klopt het zeker: Geluk hoeft niet in de grootse dingen te zitten en vind je ook gewoon dichtbij huis. In dit onderdeel laat ik de anderen aan het woord.


Gielle, wat is jouw happy little place? 


Wandelen Zevergem


Natuurpracht dichtbij Gent: Zeverenbeekvallei


Door C-times heb ik enkele natuurplekjes dichtbij huis opgezocht. Deze wandelroute van 10 km deed ik samen met een vriendin en was voor mij een toppertje: de rust, prachtige natuur, slechts op 10 km van Gent, het water dat door het landschap slentert, een stukje langs de Schelde, helemaal niet druk, vele diertjes gespot (pauw, konijnen, paarden, …), …


Ik wandel het liefst samen met andere mensen, altijd fijn om de natuurpracht te kunnen delen. Echter zou deze route ook wel een ideaal looptourtje kunnen zijn in mijn eentje.


Zeverenbeek


Praktisch


De wandelroute vind je hier. Het startpunt is aan de kerk van Zevergem, voldoende parking. Het pad is niet echt toegankelijk voor buggy’s. Nu was alles jammergenoeg gesloten, maar café Doornhammeke is volgens mij wel een pareltje midden in het groen!